Hawi Speelgoed

Over ons

Hawi, al 35 jaar ervaring! 🎉

Hawi is een ambachtelijke speelgoedwinkel gevestigd op de Houtwal 10 in Zutphen. Wij hebben een heel ruim assortiment van kwaliteitsspeelgoed. Een bezoek aan onze winkel is dan ook zeer de moeite waard. Kun je niet vinden wat je zoekt? Vertel ons wat je wens is zodat wij hem kunnen realiseren.

Op zoek naar bijzonder en mooi kwaliteitsspeelgoed en (kinder)meubels? Kom een kijkje nemen bij Hawi Speelgoed. Naast divers houten speelgoed (van loopfietsen, loopwagens, poppenwagens, hobbelpaarden, kindermeubels tot zwaarden, schilden en ander kleiner houten speelgoed) vind je bij ons ook spelletjes, treinsets, kogelbanen, poppen en ander stoffen speelgoed. Daarnaast verkopen we ook kwaliteit kunststof speelgoed. Zo kun je bij ons de gehele collectie van het Duitse merk Schleich vinden; van boerderijdieren, wilde dieren, smurfen, superhelden, ridders tot dino’s.

Merken
Wij verkopen onder andere de volgende kwaliteitsmerken: Brio, Fagus, Goki, Götz, Grimms, Haba, Kapla, Käthe Kruse, Lyra, Ostheimer, PlanToys, Schleich, Siku, Van Dijk, Wheelybug. Maar er valt nog veel meer te ontdekken in onze winkel!

Makkelijk bereikbaar
Hawi speelgoed is te vinden aan de Houtwal 10 in Zutphen. Makkelijk bereikbaar, ook met de auto, en volop parkeerplaats voor de deur.

Social Media
Op de hoogte blijven ? Bezoek onze Instagram en Facebook pagina's!