Hawi Speelgoed

Verzenden en retourneren

Afhalen

Het is mogelijk om producten online te bestellen en deze vervolgens af te halen in de winkel. Kies hiervoor tijdens het afrekenen de optie "afhalen" als verzendmethode. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen van de bestelling.

Levertijd

Wanneer wij de betaling van jouw bestelling ontvangen maken wij je bestelling klaar voor verzending. Bestellingen die voor 14:00 uur worden gedaan en betaald, worden over het algemeen nog dezelfde dag verstuurd. Wij doen ons best de artikelen zo snel mogelijk bij jou te laten bezorgen.

Mocht het artikel dat je besteld hebt onverhoopt niet op voorraad zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We overleggen dan en storten indien gewenst het aankoopbedrag terug.

Heb je gekozen voor betalen via bankoverschrijving? Voldoe dan de factuur zo snel mogelijk na ontvangst. Wij versturen het artikel pas nadat het te betalen bedrag is voldaan. Wij kunnen het artikel maximaal 7 dagen voor je reserveren. Zonder tegenbericht komt het artikel daarna weer beschikbaar voor andere klanten.

Mocht er vanwege grote drukte rondom speciale periodes zoals sinterklaas en kerst vertraging zijn in de verzending van je bestelling dan nemen we contact met je op. Zodra je pakket bij de pakketdienst van PostNL is hebben wij helaas geen invloed meer op de levertijd.

Bezorgkosten

Bezorging binnen Zutphen is gratis vanaf €50.
Let op; wij bezorgen nu tijdelijk vanaf €50 gratis binnen Zutphen. De verzendkosten komen dan ook bij een bestelling boven de €50 te vervallen, onder de €50 wordt €6,95 in rekening gebracht.

Binnen Nederland is bezorging gratis vanaf €100. Onder de €100 euro worden de geldende posttarieven doorberekend (vanaf €6,95).

Bij verzending naar België wordt onder het aankoopbedrag van €100, €9,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Cadeau

Zit er een cadeautje bij? Laat ons dit dan even weten bij het opmerkingenveld. Wij pakken je de meeste producten graag voor je in. Sommige grote producten kunnen wij echter niet inpakken; dit laten we je dan even weten.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop?
Dan kun je je bestelling onbeschadigd en in het originele verpakkingsmateriaal binnen 14 dagen aan ons retourneren. We bieden helaas geen omruilservice. Ruilen kan alleen in de winkel zelf.

Bij het terugsturen graag je retour aanmelden via e-mail (info@hawispeelgoed.com) met vermelding van het bestelnummer en een eventuele pakbon bijsluiten in de retourzending.

Stuur je bestelling, voldoende gefrankeerd, onbeschadigd en in de originele verpakking naar (of breng het langs in de winkel):

HaWi Speelgoed
Houtwal 10
7201 ES Zutphen

Na ontvangst en controle van de retour gestuurde bestelling storten wij het aankoopbedrag van het artikel binnen 5 werkdagen terug. Indien er toch een beschadiging is, nemen wij contact met je op en zal het retourbedrag afhankelijk van de beschadiging wellicht lager zijn.

NB

- Een retourzending is voor risico en rekening van de koper. Kosten voor het retourneren dien je zelf te betalen en HaWi is niet aansprakelijk voor beschadigingen en het zoekraken van de retourzending.

- Het product dient onbeschadigd te zijn. Wanneer je meer doet met de artikelen dan het beoordelen ervan (om te kijken of het naar wens is) en daardoor schade aan het product ontstaat, mogen wij de waardevermindering die daardoor ontstaat aftrekken van het terug te storten bedrag. Indien het product dusdanig beschadigd is dat het niet meer verkoopbaar is mag HaWi de retourzending weigeren en het artikel weer retour sturen naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.

- Bestellingen die retour komen omdat ze niet bij het PostNL punt zijn opgehaald crediteren wij minus €6,95 aan retourkosten.

Ruilen

Wij hebben helaas geen omruilmogelijkheden (tenzij je in de winkel langskomt). Indien je een ander artikel wilt bestellen in de plaats van het gekozen artikel dien je deze in de webwinkel te bestellen en het andere product retour te sturen zoals hierboven geschreven.

Wettelijke garantie

Voor al onze producten geldt een wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat het product datgene moet doen wat er redelijkerwijs van verwacht wordt. Mist er bijvoorbeeld een onderdeel, of zit een boorgat op de verkeerde plek, neem dan contact met ons op via info@hawispeelgoed.com of bel 0575 - 511 039.

We overleggen dan over een passende oplossing. Indien mogelijk sturen we je een vervangend artikel of onderdeel toe.

Beschadigde bestelling?

Indien de verzenddoos beschadigd arriveert meldt dit dan meteen aan de bezorger en zorg dat hij hier een notitie van maakt. Als blijkt dat na opening ook de inhoud is beschadigd maak dan hier meteen een foto van en stuur deze samen met een foto van de verzenddoos en een begeleidend verhaal naar info@hawispeelgoed.com